Present moment

Erbjuder kundanpassade föreläsningar, workshops och kurser i mindfulness samt individuella coach-sessioner med mindfulness som bas.

Jag heter Caroline Eriksson och har flera års erfarenhet av att coacha och stödja individer i arbete och personlig utveckling. En stor passion är att få sprida mindfulness, som ett effektivt självhjälps verktyg.  Samt vägleda, utveckla och inspirera människor till positiva livsstilförändringar genom att kunna välja mer acceptans, närvaro och glädje.

Livserfarenhet har jag genom arbete med ledarskap och service inom hotell och restaurang, samt som sommelier hos en vinimportör då jag fick möjligheten att utveckla flera av mina sinnen. En stor insiktsfull erfarenhet då jag levde med för lite närvaro, var hur stress påverkade mig negativt. Detta ledde till en utbrändhet för elva år sedan. Den blev en katalysator för mig till att förändra och fördjupa mig i hälsa, friskvård, personlig utveckling och ledarskap med ett holistiskt synsätt.

I dag är jag tacksam över den självupplevda erfarenheten av yttre och inre förändring. Vilket resulterade i utbildningar som rehabcoach, instruktör i mindfulness lifecoach och awakeningcoach med ett helhetsperspektiv och mindfulness som bas.

Precis som med ett gott vin så går det inte att uppleva mindfulness förrän man smakat det.